2020-04-07 09:30

Greva de la Salina Praid a fost SUSPENDATĂ definitiv. Zeci de angajați vor primi VOUCHERELE de vacanță

 |  15:36
Greva de la Salina Praid a fost SUSPENDATĂ definitiv. Zeci de angajați vor primi VOUCHERELE de vacanță

Greva spontană declanşată la sfârşitul lunii octombrie de angajaţii Salinei Praid a fost suspendată definitiv. C.A. al SALROM a decis ca protestatarii să primească voucherele de vacanţă, aşa cum aceștia din urmă au solicitat. Astfel, și activitatea de extracţie a sării a fost reluată, după ce în week-end a fost redeschisă şi baza de agreement, transmite Agerpres.

Liderul de sindicat al Salinei Praid, Kelemen Jozsef, a declarat că s-a primit confirmarea din partea Consiliului de Administraţie al SALROM că voucherele de vacanţă pe 2019 vor fi acordate, sindicaliştii urmând să facă demersuri pentru a fi introdus acest drept în contractul colectiv de muncă.

Jozsef a ţinut să îşi ceară scuze turiştilor care au dorit să coboare în salină dar nu au putut din cauza grevei în care se aflau angajaţii.

Un număr de aproximativ 150 de angajaţi ai Salinei Praid au declanşat un protest spontan, la sfârşitul lunii octombrie şi au sistat activitatea de exploatare a sării, din cauza faptului că nu li se acordă voucherele de vacanţă pentru 2019.În urmă cu o săptămână a fost oprită şi activitatea turistică, spre nemulţumirea celor care îşi programaseră un sejur Praid. O mişcare similară de protest au declanşat şi angajaţii salinelor Târgu Ocna, Ocna Dej şi Slănic Prahova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine