2020-02-28 17:48

Grindeanu ia măsuri imediate: Cere DEMITEREA șefului unei mari companii

 |  14:35
Grindeanu ia măsuri imediate: Cere DEMITEREA șefului unei mari companii

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului Transporturilor să trimită Corpul de control la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi să ia toate măsurile legale pentru demiterea directorului general al companiei, Cătălin Homor.

"L-am rugat pe domnul ministru Cuc (ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc - n.r.) să trimită Corpul de control la CNAIR şi, de asemenea, l-am rugat să ia toate măsurile legale pentru demiterea domnului director al CNAIR pentru că în acest moment tot ceea ce înseamnă coordonarea activităţilor de deszăpezire şi modul în care operatorii şi cei care au câştigat au fost coordonaţi, la 14 ore după ridicarea Codului portocaliu, este deficitară. I-am transmis domnului Cuc să facă o analiză în amănunt nu doar pe persoană, pentru că e clar că acolo lucrurile sunt deficitare, ci şi la cauzele care au dus la această situaţie nefericită", a declarat premierul, la finalul unei şedinţe ce a avut loc la Ministerul Transporturilor. Premierul a arătat, de asemenea, că situaţia stocurilor este cel puţin ciudată în condiţiile sunt prea multe stocuri de sare şi prea puţine stocuri de nisip. "La 14 ore de la ridicarea Codului portocaliu avem în continuare 28 de drumuri naţionale şi două autostrăzi nefuncţionale. Asta e realitatea astăzi, acum. Pe stocurile de materiale am văzut o chestiune cât de poate de ciudată. De aceea i-am cerut domnului ministru Cuc să analizeze, împreună cu Corpul de Control, de ce, de exemplu avem foarte multe stocuri de sare şi nu avem de nisip. Acestea sunt situaţii care trebuie explicate. Toată această proastă administrare a dus la situaţia de acum", a precizat premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-07Parerea ta...

BARA CONSTANTA
07 Ian 2017

Sunt destui absolventi ai Facultatii de Constructii de Cai Ferate Drumuri si Poduri Bucuresti care se pot angaja la CNAIR si putina curatenie in organigramele lor nu ar strica!
DRUMARU JURIST
07 Ian 2017

Draga doamna, nu se mai angajeaza acum decat cu pile si cu derogare de specialitate.Adica : poti sa ai facultatea de agronomie si faci cerere de angajare care ti se aproba cu semnatura directorului general si cu derogare de studii.E clar? La stat exista incheiat un contract colectiv de munca semnat de sindicate si director general, care stipuleaza toate posibilitatile de mizerii aranjate intre cele doua parti la limita legii.Deci cum sa angajeze cu specialitatea de drumuri o persoana nerecomandata de nimeni? Sa vezi acum angajari si derogari si schimbari de organigrame.PSD-UL a fost si este in Ministerul Transporturilor cel mai mare distrugator de specialisti.Pilele vor veni pe banda acum.Si cui sa reclami? Te vor ameninta cu datul afara imediat.C' est la vie toujour PARSIVA. Sa aveti o seara frumoasa.
STAT
07 Ian 2017

Cum adică sa faci cerere de angajare?pai un post trebuie scos la concurs si anunțat .exista si firmele de recrutare nu inteleg chestia asta cu facut cerere de angajare.asa se angajează la stat cu cerere de angajare?
TUDOR POPESCU
08 Ian 2017

NU ASA SE PROCEDEAZA PREMIERULE !! Este acceptabil sa--ti faci echipa din oamenii in care sa ai incredere. Numai ca Homor are CONTRACT DE MANAGEMENT . Te da in judecata si ii platesti DIN BANII NOSTRI tot salariul din timpul in care l-ai inlocuit cu un altul cu acelasi salriu. Asa ca procedura demiterii e alta : Ne spui noua ce clauza din contractul de management a fost incalcata .. faci public ca omul NU A FORMULAT UN PROTOCOL DE DESZAPEZIRE in care sa prevada ce , cine , cand intervine si unde ... si abia apoi il aduci in fata comisiei ministeruiale care constata PUBLIC diferentele dintre CLAUZELE CONTRACTULUI DE MANAGEMENT si REALITATEA si abia apoi decide destituirea . Daca nu procedezi asa risti destiturea la fel ca Dna Firea destiturea lui Orzata.
CODUL MUNCII
08 Ian 2017

Nu cred ca are habar ce presupune asta pe acest domn Grindeanu.Noi care lucram in minister vedem si auzim toate astea.Abuzul incepe de la varf.Stiti vorba romanului# Stapanul invata sluga hoata. # Asa ca domnilor nu ne asteapta zile bune de acum incolo si atata timp cat nu se va tine seama de profesionalism in orice institutie vom avea pile si relatii in loc de oameni pregatiti.Cu nemernicul de Basescu la Transporturi a inceput declinul si jaful.Apoi a venit Mitrea care a continuat si de atunci totul e la pamant.Acest Grindeanu nu va face decat sa termine cu tot si sa mai fure ce se mai poate.In Transporturi nu se mai poate fura decat de la drumuri.CFR- urile sunt praf, aeroporturile la fel, navalul numai zic, deci drumurile sunt Calea , Adevarul si Viata la furat.Sper totusi sa se aplice si la noi blestemul romanului disperat: Praful sa se aleaga de ei = sau = Orice minune dureaza 3 zile= Asa sa va ajute Dzeu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine