2020-08-11 17:05

Gripa AH1 face o nouă victimă. O femeie din judeţul Sibiu a murit

 |  07:56
Gripa AH1 face o nouă victimă. O femeie din judeţul Sibiu a murit

Gripa AH1 face o nouă victimă. O femeie, în vârstă de 61 de ani din judeţul Sibiu, a murit, luni, la Spitalul Judeţean Sibiu. Aceasta a fost internată de mai bine de o săptămână cu insuficienţă respiratorie, interval în care analizele de laborator au confirmat prezenţa virusului gripei AH1 pandemic.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Sibiu au precizat, într-un comunicat de presă, că în data de 21 februarie o femeie de 61 de ani a fost adusă de la domiciliu cu Serviciul de Ambulanţă Sibiu la Unitatea de Primiri Urgenţe, în stare gravă, cu insuficienţă respiratorie acută.

"A fost diagnosticată cu bronhopneumonie, hipertensiune arterială şi obezitate de gradul II. Femeia a fost internată în cadrul Secţiei Clinice ATI pentru tratament de specialitate şi a fost necesară ventilarea mecanică. Având în vedere starea gravă a femeii, au fost recoltate probe biologice şi trimise la Institutul Cantacuzino, care a confirmat infecţia cu virusul gripei AH1 pandemic", se arată în comunicatul citat.

Potrivit sursei citate, femeia a urmat tratament antiviral, dar luni a decedat.

Conform statisticilor, acesta este cel de-al doilea deces înregistrat în judeţul Sibiu de la începutul anului la persoane în cazul cărora s-a confirmat virusul gripal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz