2020-06-06 12:13

HAOS ESTIVAL. Aproape cinci luni de TRAFIC deviat pe autostrada București-Pitești

 |  17:29
HAOS ESTIVAL. Aproape cinci luni de TRAFIC deviat pe autostrada București-Pitești

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, vor avea loc lucrări de demontare a parapetului median, până la sfârşitul lunii august. Astfel, spre disperarea milioanelor de șoferi care tranzitează autostrada, traficul în zonă va fi deviat în aceste aproape cinci luni.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 35+200 de metri, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, pe sensul de mers către Bucureşti, vor avea loc lucrări de demontare a parapetului median, până la sfârşitul lunii august. Drept urmare, traficul a fost deviat de pe calea 2 (Piteşti - Bucureşti) pe calea 1 (Bucureşti - Piteşti), circulaţia desfăşurându-se doar pe calea 1, în ambele sensuri de mers.

”Sfătuim conducătorii auto să acorde prudenţă sporită în această zonă, reducând semnificativ viteza de deplasare şi semnalizând din timp intrarea pe calea 1, pentru ca ceilalţi participanţi la trafic să observe devierea impusă şi în vederea evitării eventualelor coliziuni ce se pot produce”, au transmis reprezentanţii Centrului Infotrafic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine