2019-08-20 04:05

HAOS LA CRAIOVA. S-au călcat în picioare pentru 20 de lei

 |  13:16
HAOS LA CRAIOVA. S-au călcat în picioare pentru 20 de lei

Aproximativ trei sute de persoane s-au călcat efectiv în picioare, sâmbătă, la deschiderea unei pieţe private din Craiova. Oamenii au fot disperaţi ca să pună mâna pe tichetele promoţionale de cumpărături în valoare de 20 de lei, mai multe femei căzând la pământ în îmbulzeala produsă la intrarea în piaţă.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11, la deschiderea Pieţei 1 Mai, situată în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, scrie Mediafax. Proprietarii au oferit vouchere de în valoare de 20 de lei, pentru cumpărături de 50 lei.

Proprietarul ar putea fi sancţionat

Organizatorul nu a solicitat sprijinul Poliţiei Locale, Poliţiei şi Jandarmeriei aşa cum era normal în astfel de condiţii. “Oamenii s-au înghesuit să prindă promoţia, au creat deranj pe spaţiul public. Proprietarul a fost citat la sediul Poliţiei Locale Craiova şi în funcţie de verificările făcute se vor lua şi măsurile legale ce se impugn”, a declarat Octavian Mateescu, directorul Poliţiei Locale Craiova.

Piaţă modernă

Noua piaţă are un număr de 13 spaţii comerciale personalizate pe diverse tipuri de activităţi comerciale, precum produse ecologice şi tradiţionale, farmacie, magazin general, menaj, patiserie, carmangerie, pescărie, măcelarie, petshop, spaţii pentru comercializarea legumelor şi fructelor, iar la etaj un restaurant cu autoservire, cu mâncare ca la „mama acasa”, după cum au comunicat proprietarii. Clădirea care găzduieşte Piaţa Agroalimentară 1 Mai are o suprafaţă de 1300 metri pătraţi şi este dotată cu sisteme de încălzire, climatizare şi securitate la incendiu, beneficiind şi de sistem Wi-Fi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-28Parerea ta...

POMANAGII.
28 Ian 2017

Asta -i Romania , tara de pomanagii , lingatori de moaste si aparatori ai hotiei. HAZNAUA EUROPEI.
@POMANAGII
28 Ian 2017

Moaștele se sărută, NU SE LING, și sunt aparținătoare unor oameni care au devenit sfinți, deci, nu vorbi spurcat! Ele - moaștele - miros frumos pentru că sunt izvorâtoare de mir, clar? În rest....îți dau dreptate, dar nu 100%!
GUTUTENSTAIN
28 Ian 2017

Încă o mostra de postaci fără cultura.Daca niște oameni vremelnic sunt într-o situație grea (acest lucru poate fi constatat oriunde pe pamint)nu înseamnă că alți oameni pot folosi aceasta situație pentru ai dezonora sau pentru ai folosi în a denigra pe cineva.Acest lucru este apanajul oamenilor slabi care striga neputință lor aruncând cu laturi în tot ce ii înconjoară. Isus a spus ca sa dea primul cu piatra cel fără de păcat. POSTACI MĂRUNȚI PLĂTIȚI CU DOI ARGINTI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray