2020-06-05 08:18

HAOS la întoarcerea spre Bucureşti. Poliţiştii deviază TRAFICUL pe ruta Săcele-Cheia-Ploieşti

 |  14:57
HAOS la întoarcerea spre Bucureşti. Poliţiştii deviază TRAFICUL pe ruta Săcele-Cheia-Ploieşti

Circulația rutieră se desfășoară cu mare dificultate, duminică, pe Valea Prahovei. Aglomerația este de nedescris pe sensul spre București, în staţiunea Comarnic circulându-se cu doar 30 - 40 de kilometri la oră. Astfel, la Braşov, polițiștii au început să devieze traficul spre Capitală pe ruta Săcele – Cheia – Ploieşti.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulația rutieră se desfășoară bară la bară pe DN 1 Ploieşti - Braşov, la Comarnic, pe sensul de coborâre, între kilometrii 100 şi 105, şi în staţiunea Buşteni, în ambele sensuri, între kilometrii 128 şi 131, unde s-au format coloane. În zonele centrale se circulă cu 30-40 de kilometri la oră. 

În judeţul Braşov, din cauza aglomeraţiei, polițiștii deviază traficul pe ruta ocolitoare pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru cei care circulă pe DN 1, dinspre Brașov spre Valea Prahovei. Se aplică şi devierea (la nivel de recomandare) de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine