2020-01-25 12:32

HAOS la PTF Vama Nădlac II și Borș. Cozi kilometrice de mașini

 |  10:37
HAOS la PTF Vama Nădlac II și Borș. Cozi kilometrice de mașini

Sutele de mii de români care lucrează în Vestul Europei au început să se întoarcă în țară pentru sărbătorile de iarnă, iar asta se simte deja la punctul de Trecere a Frontierei Vama Nadlac II, unde de joi dimineaţă, atât pe sensul de intrare în ţară, cât şi pe ieşire, s-au format cozi de circa doi kilometri, iar timpul de așteptare este undeva la o oră.

Se înregistrează timpi mari de aşteptare şi la traficul greu, în special pe sensul de ieşire din România.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Laura Bondar, a declarat pentru News.ro că aglomeraţia înregistrată la Nădlac II “este specifică perioadei premergătoare sărbătorilor de iarnă”. “În ultimele ore a crescut traficul pe ambele sensuri, mai ales pe cel de intrare în ţară. Este posibil ca mulţi dintre românii care lucrează în străinătate să fi ales să vină mai repede în ţară, pentru a evita aglomeraţia de săptămâna viitoare. La Nădlac II se lucrează pe zece artere, dar recomandăm folosirea altor puncte de trecere, precum Nădlac I, unde nu există timpi de aşteptare”, a declarat Laura Bondar.

Cozi de camioane erau şi la PTF Borş (Bihor), unde se stătea în coloană până la 40 de minute pentru ieşirea din ţară şi 30 de minute la intrare, dar şi în PTF Petea (Satu Mare), unde se aşteapta în jur de 30 de minute în ambele sensuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine