2020-06-02 02:54

Homosexualitatea şi masturbarea de mic, în programa şcolară

 |  11:33
Homosexualitatea şi masturbarea de mic, în programa şcolară

Ministrul Educației a anunțat recent că până în anul 2018, grădinița va deveni obligatorie pentru copii de la vârsta de 3 ani. În paralel cu coborârea vârstei de școlarizare, în Occident are loc și o modificare a programei, prin introducerea unor teme sexuale precum: homosexualitatea, libertatea de a-ți alege sexul (genul) şi masturbarea de mic. Şi în România sunt propuse teme asemănătoare, prin programul „Sexul şi Barza”.

Potrivit Las Vegas Review-Journal, citat de evz.ro, responsabilii din Educație din Clark School County încearcă să obțină sprijinul părinților pentru o serie de schimbări radicale în programa de învățământ.

Printre schimbările pe care le propun aceştia, se numără educația privind homosexualitatea, de la vârsta de 5 până la 8 ani, și transmiterea tuturor a ideii de respect „indiferent de cine se simt atrași”.

Mai mult, copiii urmează să fie învățați și că „atingerea și frecarea organelor genitale pentru a obține plăcere se numește masturbare”.

Potrivit sursei citate, responsabilii școlari le-au prezentat părinților aceste schimbări, iar reacţia acestora nu a fost deloc una favorabilă. O altă serie de ședințe cu părinții urmează să aibă loc în luna noiembrie, pentru a-i convinge pe aceştia de necesitatea schimbărilor din programa educaţională. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-04Parerea ta...

WHAT?!
04 Oct 2014

Asta-i nebunie totala, bre!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine