2020-08-10 18:24

Hotelierii se pregătesc de Rusalii. Vezi ce oferte au în pensiuni şi hoteluri montane pentru turişti

 |  08:17
Hotelierii se pregătesc de Rusalii. Vezi ce oferte au în pensiuni şi hoteluri montane pentru turişti

Bugetarii vor avea parte de o zi liberă de Rusalii, iar hotelierii de la munte se pregătesc pentru un nou val de turişti. Se aşteaptă ca numărul celor care îşi vor petrece la munte minivacanţa de Rusalii să crească simţitor, iar hotelierii au pregătit deja oferte în hoteluri şi pensiuni montane.

Astfel, la Poiana Braşov, un hotel de patru stele a lansat o ofertă care porneşte de la 109 euro de persoană pe noapte. Acest tarif include acces liber la saună, jacuzzi, piscină şi sala de forţă. De asemenea, clienţii mai beneficiază de băi relaxante în ierburi terapeutice şi reduceri de până la 50% la masaje şi tratamente SPA, transmite Digi 24.

Hotelierii s-au gândit şi la copii. Acestora le sunt puse la dispoziţie locuri de joacă, pot face sport sau pot urma cursuri de skateboarding.

Cei care care au un venit peste medie, hotelierii au oferte care pornesc de la 300 şi ajung şi la 645 de euro pe noapte pentru două persoane, cu mic dejun şi cină incluse, plus masă festivă în seara de Rusalii.

Şi pensiunile din Bran, Moeciu şi Rucăr au o serie de oferte, iar aici tarifele sunt mult mai reduse. Astfel, un sejur de Rusalii costă mai puţin de 80 de euro, preţul acoperind cazarea pe trei nopţi şi micul dejun. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz