2020-07-14 06:54

Iași: O infirmieră beată a provocat două accidente, după ce a ieșit din tură

 |  12:00
 Iași: O infirmieră beată a provocat două accidente, după ce a ieșit din tură

O infirmieră în vârstă de 47 de ani, de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, a provocat, joi seara la ieșirea din tură, două accidente.

Femeia de 47 de ani a plecat joi de la serviciu si inainte de a se urca in masina a consumat alcool.

Pe drum spre casa a lovit masina unei colege, care parcase in spatele Universitatii de Medicina si Farmacie si a fugit de la locul accidentului.

Dupa cativa kilometri a mai lovit alte doua masini parcate pe o strada din Iasi. De altfel, aici a fost gasita de un echipaj de la Politia Rutiera.

Potrivit unor surse, femeia avea o alcoolemie de 1,65 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Aceasta a fost adusa la audieri la Biroul Rutier Iasi.

Managerul Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi, Ioan Barliba a declarat pentru Mediafax ca in cursul zilei de vineri va avea loc o comisie de disciplina la care va propune desfacerea contractului de munca, deoarece nu este prima isprava de acest fel a infirmierei.

In decembrie anul trecut, ea a fost prinsa bauta si la serviciu. Atunci avea o alcoolemie de 3,43 mg/l alcool in sange. Colegii ei spuneau in decembrie ca nu este prima data cand infirmiera vine la serviciu, dupa ce a baut.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-24Parerea ta...

CONSTANTIN
24 Apr 2020

Nu inainte de plecare a baut ,ci a fost beata in timpul serviciului!!Gradul de alcool depistat ,dovedeste ca folosea alcoolul ca medicament inpotriva virusului dar si a bunului simt!!Sefi si colegii sai stiau,puteau sa previna accidentele ,daca o trimiteau la desalcoolizare.Nimeni nu a intervenit preventiv.PACAT!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz