2019-10-15 16:42

Iată în ce condiții MIZERE erau ținuți TIGRII de la Circul Globus!

 |  00:27
Iată în ce condiții MIZERE erau ținuți TIGRII de la Circul Globus!

Incendiul petrecut pe 12 ianuarie la Circul Globus, in urma caruia au murit 11 animale, i-a determinat pe unii sa afirme ca exista si o parte buna in aceasta tragedie: animalele nu se mai chinuie, in felul acesta, s-au consolat atunci iubitorii de animale. Raspunzator pentru conditiile mizere in care erau tinute animalele, motivul principal pentru care s-a petrecut incendiul ce a condus la moartea a 11 dintre ele, a fost gasit managerul Victor Coman, ulterior demis de primarul Gabriela Firea. Edilul a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii care arata chinul la care erau suspusi tigrii de la Globus.

„În ce condiții erau ținuți (chinuiți) tigrii de către fosta conducere a Circului de Stat și cum sunt îngrijiți acum la Grădina Zoologică. Ambele, instituții ale Primăria Municipiului Bucureşti. Trageți singuri concluziile”, a scris Gabriela Firea, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Animalele care au supravietuit incendiului vor fi trimise in adaposturi speciale din Africa.

"Planul este ca în momentrul în care o să existe o hotărâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti privind interzicerea animalelor sălbatice în circ, vom sprijini Circul şi Primăria pentru relocarea animalelor care nu vor mai fi folosite. Dacă municipalitatea va avea bani pentru a acoperi costurile relocării ar fi foarte bine, dacă nu, atunci se va face pe banii asociaţiei Vier Pfoten. Aceste animale vor ajunge în nişte rezervaţii, sau sanctuare, unde condiţiile de deţinere să fie cât mai aproape de necesităţile fiecărei specii şi fiecărui exemplar, unde vor trăi până la sfârşitul natural. Majoritatea rezervaţiilor sunt peste hotare, singura de la noi din ţară este cea de urşi, de la Zărneşti. Felinele mari, de exemplu, leii, tigrii, vor fi duşi probabil în Africa, la sanctuarul nostru din Africa de Sud, Lionsrock", a declarat, pentru Mediafax, Kuki Bărbuceanu, coordonator de proiecte la Vier Pfoten.

Până în acest moment reprezentanţii asociaţiei au stabilit că vor trebui relocaţi cel puţin şapte tigri, două cămile şi mai multe animale de talie medie şi mică, ceea ce s-ar putea realiza fără probleme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-21

Mai multe imagini:
Iată în ce condiții MIZERE erau ținuți TIGRII de la Circul Globus!
zoom
Parerea ta...

ELIBERAȚI ANIMALELE!
21 Ian 2017

TOATE ACESTE SUFLETE NEVINOVATE, CHINUITE ÎN MOD BESTIAL DE CĂTRE ”SAPIENȘII” ROMÎRLANI, TREBUIE, URGENT, ELIBERATE ÎN REZERVAȚII!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray