2019-07-23 03:43

IGSU trimite mijloace de intervenție suplimentare pentru JUDEŢELE afectate de VISCOL

 |  14:00
IGSU trimite mijloace de intervenție suplimentare pentru JUDEŢELE afectate de VISCOL

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a trimis mijloace suplimentare de intervenție către JUDEŢELE afectate grav de VISCOL, şi anume Buzău, Călărași, Ialomița, Brăila și Vrancea.

"IGSU a dispus măsuri de suplimentare a tehnicii de intervenție cu grupări de sprijin formate din autofreze de zăpadă multifuncționale, care să intervină în JUDEŢELE afectate de fenomenele meteo periculoase", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Pentru optimizarea misiunilor de răspuns, de la ISU Bacău se va deplasa câte o autospecială în județele Buzău și Vrancea, iar efective ale ISU Argeș vor merge în zona de competență a ISU Călărași, de la ISU Dâmbovița — în zona de competență a ISU Ialomița, de la ISU Iași — în zona de competență a ISU Brăila, de la ISU Vaslui — în zona de competență a ISU Tulcea, de la ISU Olt — în zona de competență a ISU Călărași și de la ISU Neamț — în zona de competență a ISU Buzău.

"În situația în care infrastructura rutieră va îngreuna deplasarea autospecialelor până la destinație, acestea vor fi direcționate, temporar, către subunitățile operative din zonele tranzitate", se arată mai arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06

In legatura cu acest articol...

UPDATE. COD ROŞU de VISCOL în sud-estul ROMÂNIEI

Cât costă să schimbi codul roșu de viscol, pe o vacanță în bikini
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray