2020-04-07 14:05

Incendiu într-un bloc din Slatina. 22 de persoane au fost evacuate

 |  11:00
Incendiu într-un bloc din Slatina. 22 de persoane au fost evacuate

În urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Slatina, 22 de persoane au fost evacuate, iar două dintre acestea, aflate în apartamentul în care a izbucnit inncendiul, au fost transportate la spital.

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Detaşamentului Slatina au acţionat joi dimineaţa pe strada Primăverii din Slatina, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. 

“La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament, cu degajări mari de fum. Concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii au acţionat pentru evacuarea persoanelor aflate în locuinţe”, au precizat reprezentanţii ISU Olt. 

Sursa citată menţionează că au fost evacuate 22 de persoane, iar două femei aflate în apartamentul unde se manifesta incendiul  au fost preluate de echipajele medicale.

Cele două femei, una în vârstă de 40 de ani, cu arsuri superficiale la nivelul feţei şi cealaltă, în vârstă de 78 de ani, fără urme vizibile de traumă, au fost transportate la UPU Slatina.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine