2020-07-11 02:50

Incendiu la Spitalul Penitenciarului Jilava

 |  12:53
Incendiu la Spitalul Penitenciarului Jilava

Un incendiu a izbucnit joi, la Spitalul Penitenciarului Jilava, acesta fiind provocat de un deținut cunoscut cu afecțiuni psihiatrice, a informat Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), într-un comunicat de presă.

"Personalul penitenciarului a intervenit, de îndată, pentru stingerea incendiului, iar concomitent a fost solicitat, prin apel la numărul unic de urgență 112, sprijinul unui echipaj de ambulanță și pompieri", se arată în comunicatul citat.

ANP a mai anunţat că nu au fost afectate celelalte spații de cazare și nicio persoană nu a avut de suferit în urma evenimentului.

"Starea de sănătate a deținutului care a provocat incendiul este bună, însă pentru prevenirea oricăror alte incidente negative, acesta a fost transportat la un spital din rețeaua sanitară publică pentru efectuarea de investigații suplimentare", menţionează ANP. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-18Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
18 Aug 2016

Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece, Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece? Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă, Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela, Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa? Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară, Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară, Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei, Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei! Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire; Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire. Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici; Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici. Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei, Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni, Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz