2020-04-05 23:15

Incendiu la un depozit de PET-uri din localitatea Afumaţi

 |  13:13
Incendiu la un depozit de PET-uri din localitatea Afumaţi

Un incendiu a izbucnit, vineri, la un depozit de PET-uri din localitatea Afumaţi. Focul a cuprins o hală de 4.000 de metri pătraţi. ISU Bucureşti-Ilfov a transmis un mesaj RO-Alert.

”Incendiu depozit în localitatea Afumaţi. Arde aproximativ 80% dintr-o suprafaţă de cca 4.000 mp”, anunță ISU București-Ilfov. A fost transmis un mesaj RO-Alert şi se cere populaţiei să permită accesul autospecialelor şi să se ferească de fum. 

ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că efectivele, ce au fost reprezentate inițial de 14 autospeciale de stingere, patru autoscări, două echipaje de descarcerare și o amubulanță SMURD au fost suplimentate cu încă 11 autospeciale şi echipajul CRBN care verifică dacă s-au emanat susbstanţe toxice în atmosferă.

În interior sunt depozitate materiale de tip PET.

Intervenţia pompierilor este dificilă, din cauza suprafeţei mari, dar şi din cauza halei metalice care se poate prăbuşi. De altfel, unul dintre pereţi s-a prăbuşit în interior, iar pompierii intervin doar de afară.

Pompierii lucrează pentru stingere, dar operaţiunea va fi de durată. 

În urma verificărilor făcute de Echipajul CRBN şi Garda de Mediu, s-a stabilit că valorile substanţelor periculoase înregistrate în zonă nu depăşeşsc valorile maxime admise, aşa încât nu există pericol pentru sănătatea populaţiei. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine