2020-08-10 19:18

Încep lucrările RADET în București

 |  18:42
Încep lucrările RADET în București

RADET anunţă începerea lucrărilor de reparaţii la conductele aferente reţelei primare de alimentare cu energie termică. În perioada martie - octombrie 2016, regia autonomă trebuie să efectueze un număr de 127 de lucrări de reparaţii la conductele aferente reţelei primare de alimentare cu energie termică.

 „Aceste lucrări sunt absolut necesare pentru a menţine condiţiile de continuitate a furnizării căldurii măcar la aceiaşi parametri de anul trecut. Reparaţiile sunt vitale pentru funcţionarea sistemului de termoficare, având în vedere vechimea acestuia”, a declarat Valentin Viţalariu, Director General al RADET.

Costul total pentru menţinerea sistemului în actualele condiţii este de 90 de milioane de euro din care, în acest an pot fi folosite doar 9 milioane.

Zonele majore vizate sunt Fundeni şi Pantelimon. „Vorbim de zone dezavantajate prin poziţionarea acestora în cadrul reţelei de termoficare. În cazul în care nu am interveni, ar fi necesară o alimentare de la distanţe cuprinse între 10 şi 12 kilometri, ceea ce ar avea un impact direct asupra presiunii şi calităţii serviciului prestat. Sunt situaţii cu care ne-am confruntat anul trecut şi pe care vrem să le evităm în sezonul care urmează. Vrem să îmbunătăţim confortul locuitorilor din aceste zone”, a continuat Directorul General RADET.

„În acest sens, între 800 şi 1.000 de angajaţi RADET vor fi mobilizaţi în această perioadă pentru a asigura eficienţa acestor intervenţii, a căror durată medie va fi de 24 de ore”, a concluzionat Valentin Viţalariu.

Locuitorii zonelor afectate vor fi anunţaţi înainte de începerea lucrărilor de reparaţii prin afişarea de anunţuri în imobilele la care locuiesc. Bucureştenii pot consulta informaţiile şi pe site-ul public, www.radet.ro, unde, la secţiunea “Opriri furnizare agent termic”, sunt anunţate în timp real opririle în furnizarea apei calde şi a agentului termic pentru încălzire. „ se arată într-un comunicat de presă al Radet remis Puterea.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-23Parerea ta...

PUSCARIE GHERGHINA
26 Mar 2016

Incepe mulgerea cu firmele de partid a bugetului pe 2016 pe care si l-a alocat singur PNL-ul prin votarea in Consiliul de Administratie al PMB, in care Consiliu de Administratie PNL detine majoritatea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz