2019-10-20 02:05

Încep probele fizice la examenul pentru polițiști

 |  16:56
Încep probele fizice la examenul pentru polițiști

Începând din acest week-end, cei peste 9.000 de candidați care doresc să devină polițiști vor susține proba de evaluare a performanței fizice. Poliția Română vine cu toate detaliile legate de acest concurs.

Evaluarea performanței fizice constă în două probe: flexie abdominală și alergare de rezistență (1000 m - bărbați și 800 m – femei), la concursul de încadrare directă, respectiv alergare de rezistență (1000 m - bărbați și 800 m – femei), la concursul de reîncadrare.

Pentru a veni în sprijinul candidaților, la nivelul Poliției Române s-a decis ca această probă să fie susținută în 5 centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații.

Astfel, dacă te-ai înscris pentru posturile de agent de ordine publică din București, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ilfov sau Tulcea vei susține această probă la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, situată în Aleea Privighetorilor, nr, 1-3, sector 1, București.

Dacă te-ai înscris pentru posturile de agent de ordine publică din Argeș, Bacău, Bistrița - Năsăud, Brașov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Prahova, Sibiu, Vrancea, vei susține această probă la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” – Câmpina (Bulevardul Carol I, nr. 145).

Candidații pentru posturile de agent de ordine publică din Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui vor susține proba de evaluare a performanței fizice în Iași, pe Stadionul “Emil Alexandrescu”, situat în Aleea Grigore Ghica Vodă, nr. 12-24 (cartier Copou).

Un alt centru zonal a fost organizat la Cluj-Napoca. Candidații din Alba, Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj vor susține proba de evaluare a performanței fizice în Parcul Sportiv Universitar “prof. dr. Iuliu Hațieganu”, situate în strada Pandurilor nr. 7 din Cluj –Napoca.

Ce de-al cincilea centru zonal este organizat la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu” Slatina (strada Cărămizii, nr.40). Aici vor susține proba cei care s-au înscris pentru posturile de agent de ordine publică din Caraș – Severin, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleroman, Timiș, Vâlcea.

În vederea asigurării accesului în incinta bazei sportive, fiecare candidat trebuie să prezinte un document de identitate valabil, cu fotografie (carte de identitate, permis de conducere, pașaport).

Pentru a afla ora la care susțin proba sportivă, candidații sunt rugați să consulte site-ul Poliției Române www.politiaromana.ro începând cu data de 05.05.2016, ora 17.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray