2020-02-28 21:21

Început de toamnă în Sectorul 4

 |  12:40
Început de toamnă în Sectorul 4

În Sectorul 4 al Capitalei, după un an plin de proiecte și lucrări de modernizare urbanistică, „fața” zonei s-a transformat radical și, indiferent de vreme, modernismul și utilitatea au creat locuitorilor o stare de confort și de bine pe care nu o regăseau înainte.

Diminețile sunt încețoșate, dar spre prânz soarele încălzește, lin, străzile din sudul Bucureștiului. A venit toamna! Frunzele copacilor au început să pălescă și multe se desprind ușor la adierea vântului.

Și pentru că nu este suficient doar să se investească în obiective, ci trebuie să mențină și prospețimea acestora, ADP Sector 4 se ocupă de curățenia și mentenanța noilor investiții urbanistice din sector.

Pentru lucrătorii ADP, toamna este la fel de importantă ca și celelelate anotimpuri, ba chiar acum sunt chiar mai multe activități care desfășoară zilnic, pentru a menține la un nivel ridicat peisajul urbanistic din sector.

Fiecare arteră principală are arondat un număr de angajați „înarmați” cu utilaje specifice (echipamente de curățenie, aspiratoare stradale, mașini de tuns iarba, motocoase și multe alte unelte profesionale de mare eficiență) care sunt folosite de lucrătorii ADP Sector 4 pentru realizarea activităților în condiții optime.

Pe străzi, se simte în aer o stare de confort și de frumos. Curățenia este indispensabilă civilizației urbane. Spațiile din perimetrul blocurilor au fost preluate de ADP pentru curățenie și lucrări specifice. Toate acțiunile sunt integrate într-un sistem unic, care le conferă „marca Sector 4”.

Ritmul în care s-au realizat și se mențin aceste lucrări este ridicat, iar de proiectarea şi de executarea cu brio a acestora s-a ocupat SC ADP4 SA, societate condusă de directorul general Marian Goleac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-28

Mai multe imagini:
Început de toamnă în Sectorul 4
zoom
Început de toamnă în Sectorul 4
zoom
Început de toamnă în Sectorul 4
zoom

Parerea ta...

MAIKA LAZAR
28 Oct 2019

Trecea luna fara sa-l omagiati pe Marean!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine