2020-08-12 02:12

Incident pe autostradă: un microbuz a luat foc în mers

 |  14:17
Incident pe autostradă: un microbuz a luat foc în mers

Vineri dimineață, pe A1, un microbuz a luat foc în mers şi a ars în totalitate, cele patru persoane aflate în interior reuşind să se autoevacueze în timp util.

"În această dimineaţă (vineri dimineaţă n.r.), pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz, pe A1, la kilometrul 28, pe sensul de mers Piteşti - Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum la un microbuz, oprit pe banda de urgenţă.

Cele patru persoane aflate în microbuz s-au autoevacuat în timp util, în momentul în care şoferul a observat că iese fum de sub capotă. În urma incendiului, microbuzul a ars în totalitate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, mr. Nicoleta Beianu.

Din primele cercetări la faţa locului a reieşit că un scurtcircuit electric ar fi cauza probabilă a producerii incendiului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz