2019-12-14 07:35

Incidentul aviatic de la Cluj. Ce arată raportul preliminar al investigaţiilor

 |  12:09
Incidentul aviatic de la Cluj. Ce arată raportul preliminar al investigaţiilor

Directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, David Ciceo, a declarat, marți, că aeroportul nu a avut nicio vină în producerea incidentului aviatic din 7 ianuarie. Acesta a subliniat că deţine aceste informaţii datorită raportului preliminar al investigaţiilor.

"În ce privește raportul preliminar se vede clar că aeroportul nu are nici o vină. Rapoartele CIAS în general nu au scopul de a găsi vinovați, ci de a îmbunătăți sistemul. (...) Repet, aeroportul n-a avut nicio vină în acest incident", a precizat David Ciceo, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite Agerpres.

"Am făcut o analiză, dar operarea se face în siguranță și în securitate, nu am avut ce să îmbunătățim, pentru că noi nu am avut nici o greșeală în această privință. (...) Așteptăm raportul final, avem și noi probe, avem înregistrări video, avem înregistrări audio. De asemenea, CIAS are la dispoziție rezultatele cutiilor negre, dar așteptăm raportul final', a completat directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

Pe data de 7 ianuarie, un avion cu 116 pasageri la bord a ieșit de pe de pista Aeroportului Internațional 'Avram Iancu' Cluj în timpul manevrelor de aterizare. În urma incidentului, nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray