2019-10-20 17:01

INCONȘTIENȚĂ de Ziua Naţională: 22 de copii din Olt, aduși la Alba Iulia, fără cazare asigurată. Profesorul a vrut să înnopteze în Catedrală

 |  11:55
INCONȘTIENȚĂ de Ziua Naţională: 22 de copii din Olt, aduși la Alba Iulia, fără cazare asigurată. Profesorul a vrut să înnopteze în Catedrală

Situatie revoltatoare la Alba Iulia, de Ziua Nationala: 22 de copii cu vârste între 11 şi 14 ani, însoţiţi de un profesor, din judeţul Olt, au venit să participe, de vineri, la festivităţile prilejuite de Ziua Naţională de la Alba Iulia, dar fără a avea cazare asigurată, motiv pentru care au înnoptat în catedrală, unde, din cauza epuizării, unui copil i s-a făcut rău, transmite Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, locotenent Alina Marescu Dumitrescu, un apel la 112 a anunţat, sâmbătă seara, că un băiat se simte rău în interiorul Catedralei Reîntregirii. La sosirea echipajului de prim ajutor s-a constatat că era un grup de 22 de copii şi un profesor, care erau în Alba Iulia din data de 30 noiembrie şi care nu aveau cazare.

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe, fiind evaluaţi toţi copiii.

Cu excepţia băiatului care a rămas la spital pentru investigaţii, restul elevilor şi profesorul au fost cazaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la Colegiul Naţional "Horea, Cloşca şi Crişan", unde, în contextul unui număr mare de vizitatori aşteptaţi de 1 Decembrie la Alba Iulia, a fost amenajat "un spital de linia întâi" şi există, ca atare, paturi.

De asemenea, membrilor grupului li s-a oferit mâncare caldă, a menţionat locotenent Alina Marescu Dumitrescu.

Urmează să se stabilească de ce grupul de copii nu avea cazarea asigurată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-02Parerea ta...

OCROTITI COPIII DIN ROMANIA
02 Dec 2018

E sclavie cu copii. Protectia copilului sa ancheteze si conditiile de transport,hrana,odihna,etc..al unui grup coral de copii din Pecica transportat in aceeasi zi de la sute de km pentru a canta la nunta exprincipelui nicolae la Sinaia. AUTORITATILE STATULUI ROMAN SA ANCHETEZE CUM UN GRUP CORAL DIN PECICA, ORGANIZAT DE AUTORITATI PUBLICE ESTE FOLOSIT SA CANTE LA UN EVENIMENT PRIVAT LA SINAIA.Acel grup coral de copii a cantat in fata Cazinoului Sinaia,vremea fiind foarte rece pe 30 sept ac.Conducerea grupului a afirmat apoi ca grupul cor al a cantat in aceeasi zi si in Manastirea Sinaia. De ce sunt folositi copiii din Romania pentru promovarea unor persoane dubioase????? Acel element, nicolae al Romaniei,nepot al Regelui Mihai,ca un smintit fara minim respect pentru copiii aceia dar si pt simbolul regalitatii romane,s-a intors cu partea dorsala impreuna cu mireasa,si ea ...ca vai de ea...in timpul intonarii Imnului Regal de catre acel cor de copii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray