2020-07-02 10:30

Incredibil: o mamă și-a furat copilul din spital, ca să iasă cu el la cerșit!

 |  20:09
Incredibil: o mamă și-a furat copilul din spital, ca să iasă cu el la cerșit!

Descoperirea surprinzătoare a fost făcută sâmbătă noapte de polițiștii din Petroșani, care s-au trezit la ușa secției cu un bărbat, ce venise cu un bebeluș, pe care l-a lăsat în secția de Poliție, pentru că nu putea avea grijă de el.

Potrivit evz.ro, bărbatul - tatăl copilului - a venit cu bebelușul de 4 luni, după ce concubina sa, în vârstă de 31 de ani a plecat de acasă. Neștiind cum să se descurce cu un copil mic, tatăl a decis să îl ducă la Poliție.  

Imediat, copilul a fost internat la Pediatrie, însă, în scurt timp, mama l-a furat din spital, pentru a-l duce la cerșit.

„Polițiștii au anunțat reprezentanții DGASPC și au luat măsura internării temporare a minorului la Secția Pediatrie a Spitalului din localitate”, au transmis sâmbătă noaptea, polițiștii din Hunedoara. Doar că, după numai câteva ore, reprezentanții spitalului au sesizat Poliția că bebelușul a dispărut.

Alertați, oamenii legii au pornit în căutarea acestuia. Și l-au găsit pe stradă, în Petroșani, împreună cu mama sa, care cerșea cu copilul în brațe, dar și cu bărbatul de 40 de ani care îl adusese pe micuț inițial la Poliție. Cei trei au fost duși la Poliția Petroșani, unde a fost solicitată și prezența reprezentanților DGASPC.

Femeia și fiul acesteia au fost internați într-un centru de primire minori în regim de urgență. În continuare, DGASPC a început o anchetă socială, pentru a se stabili dacă femeia poate sau nu avea grijă de copil. La finalul anchetei se va constata inclusiv dacă este nevoie să fie decăzută din drepturile părintești - mai notează evz.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz