2020-08-15 23:27

INCREDIBIL.Trenul București-Timișoara a întârziat 6 ore, după ce a schimbat trei locomotive

 |  12:49
INCREDIBIL.Trenul București-Timișoara a întârziat 6 ore, după ce a schimbat trei locomotive

Ceea ce se întâmplă acum cu trenurile operate de CFR Călători este domeniul incredibilului. Trenul IR nr. 1695, plecat duminică seară din București, la orele 21.20, nu a ajuns nici până luni la prânz la Timișoara, deși în graficul din „Mersul trenurilor”, el trebuia să sosească la ora 06.55.

Trenul în cauză nu a ajuns încă la Timișoara, având deja, până luni la prânz, o întârziere de circa 330 de minute, adică 5 ore și jumătate, fiind staționat undeva în zona Lugoj. Motivul este unul incredibil: locomotiva cu care a plecat duminică seară din București s-a defectat și a fost nevoie să vină o altă locomotivă, dar și aceasta s-a defectat după câțiva zeci de kilometri. Practic, două locomotive s-au defectat la trenul IR 1695 și a fost nevoie de o a treia, dar trenul încă nu a ajuns la Timișoara, spre disperarea călătorilor. Incredibil, dar adevărat! 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-10Parerea ta...

DAN
10 Iun 2019

Trenul a plecat cu întârziere de 40 de minute din București și a ajuns la ora 14 în Timișoara. Eu cred ca sunt 7 ore de întârziere.
TGV – INFRASTRUCTURA
12 Iun 2019

Ce probleme întâmpină ingineri și miniștri când se străduiesc să aplice sfaturile de dezvoltare a CFR-lui si MODERNIZAREA sa, referitoare la acest subiect avem: Limita de viteză pentru toate trenurile din România care este intre 35-60 km/h
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz