2020-07-08 18:24

Inedit: flash mob antidrog pe Aeroportul Otopeni

 |  17:13
Inedit: flash mob antidrog pe Aeroportul Otopeni

60 de tineri din Bucureşti au făcut un adevărat spectacol joi pe Aeroportul Otopeni. Elevii au atras atenţia călătorilor asupra tragediilor care au loc din cauza drogurilor.

Joi, la orele prânzului, cei care treceau cu bagajele prin terminalul Plecări în Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, au avut parte de o surpriză. Evenimentul a constat într-un flash mob, la care au cântat şi dansat  60 tineri, membri ai Consiliului Municipal al Elevilor București, obiectivul fiind acela de a atrage atenția călătorilor asupra consumului de droguri.

Primăria Sectorului 2 şi Centrul Antidrog CIADO fac multe eforturi şi în aceste zile pentru a preveni consumul de droguri, mai ales prin tineri.  Sâmbătă seară, pe data de 22 august 2015, aproximativ 200 de lampioane de diferite culori vor fi lansate în aer în amintirea consumatorilor de droguri care şi-au pierdut viaţa. 

România are în acest moment cel puţin 45.000 de consumatori de droguri. În Europa, peste 9.000 de persoane mor anual ca urmare a consumului de droguri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz