2020-08-13 00:27

Infecție cu virusul West Nile la Constanța

 |  20:35
Infecție cu virusul West Nile la Constanța

Autoritățile din Mangalia au intrat în alertă după confirmarea unui caz de infecție cu virusul West-Nile, infecție ce poate fi transmisă și prin sânge, transmite Reporterntv.ro.

Anunțul a fost făcut, miercuri seară, de Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța care a anulat o acțiune de colectă mobilă ce urma să aibă loc în data de 17 septembrie în Mangalia.

"În aceste condiții, persoanele cu domiciliul în Mangalia și localitățile învecinate (Limanu, Hagieni, Vama Veche, 2 Mai, Albești, Arsă, Vârtop, Coroana, Cotu Văii, 23 August), precum și cele cu domiciliul în alte zone din județ dar care lucrează aici, nu vor putea fi admise la donare până la dată de 31.10.2016 (sau o dată ulterioară, în funcție de evoluția situației epidemiologice).

Persoanele care nu locuiesc/ nu lucrează în zona sus-menționată, dar care tranzitează această zona (minim o noapte petrecută în zona, participare la activități în aer liber, pescuit, etc.) nu vor putea dona sânge timp de 28 zile de la întoarcerea din această zona restricționată", se arată într-un comunicat al Centrului de Transfuzii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz