2020-07-13 07:54

INFOTRAFIC: Traficul rutier, reluat în condiţii normale pe Autostrada Soarelui după accidentul în care a fost implicat un autocar

 |  10:42
INFOTRAFIC: Traficul rutier, reluat în condiţii normale pe Autostrada Soarelui după accidentul în care a fost implicat un autocar

Centrul INFOTRAFIC a anunţat, într-un comunicat de presă, că începând cu ora 9:30, traficul rutier pe A2 Bucureşti - Constanţa a fost reluat în condiţii normale. Circulaţia a fost blocată în urma unui grav accident rutier, în care un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat.

„Amintim că, din cauza unui accident de circulaţia care s-a produs pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 53+700 de metri, circulaţia autovehiculelor a fost deviată de la kilometrul 64 al autostrăzii (nodul rutier Lehliu) pe DN3, spre Bucureşti”, se arată în comunicatul Centrului Infotrafic.

Un grav accident de circulaţie a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Autostrada Soarelui, după ce un autocar în care se aflau aproximativ 30 de ucraineni, adulţi şi copii, s-a răsturnat. Potrivit primelor informaţii, două persoane au murit iar mai multe au fost rănite.

Un număr de 15 maşini de intervenţie au fost trimise la locul accidentului.

Potrivit secretarului de stat în MAI Raed Arafat, accidentul s-a petrecut în judeţul Călăraşi, pe sensul de mers spre Bucureşti, transmite Mediafax.

În urma accidentului, două persoane au murit, în timp ce mai multe au fost rănite. Raed Arafat a afirmat că numărul exact al victimelor va putea fi cunoscut în cursul dimineţii de duminică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-09

In legatura cu acest articol...

GRAV ACCIDENT pe Autostrada Soarelui. Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat. Două persoane au murit, mai multe sunt rănite
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz