2019-11-12 23:53

INHGA: COD GALBEN de inundaţii în judeţele Constanţa şi Tulcea

 |  10:39
INHGA: COD GALBEN de inundaţii în judeţele Constanţa şi Tulcea

INHGA: COD GALBEN de inundaţii în judeţele Constanţa şi Tulcea. Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare COD GALBEN de inundaţii pentru râurile mici din Dobrogea, valabilă duminică, până la ora 15.00.

INHGA: COD GALBEN de inundaţii în judeţele Constanţa şi Tulcea. INHGA: COD GALBEN de inundaţii în judeţele Constanţa şi Tulcea. Potrivit avertizării INHGA, ca urmare a precipitaţiilor cu caracter torenţial din ultimele ore şi a precipitaţiilor prognozate pentru următoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de niveluri şi debite cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe unele râurile mici din Dobrogea (judeţele Constanţa şi Tulcea).

INHGA: COD GALBEN de inundaţii în judeţele Constanţa şi Tulcea. INHGA: COD GALBEN de inundaţii în judeţele Constanţa şi Tulcea. Fenomenele se pot produce cu o intensitate şi probabilitate mai mare în bazinele Casimcea, Topolog, Ţibrin, Agi Cabul şi râurile mici din estul judeţului Constanţa. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray