2020-08-13 06:17

INHGA: COD PORTOCALIU de INUNDAŢII pe râuri din cinci judeţe. Vezi zonele afectate!

 |  12:17
INHGA: COD PORTOCALIU de INUNDAŢII pe râuri din cinci judeţe. Vezi zonele afectate!

COD PORTOCALIU de inundaţii. Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o avertizare COD PORTOCALIU de inundaţii, pe râurile din judeţele Botoşani, Iaşi, Harghita, Bacău şi Covasna, valabilă în intervalul 23 iulie, ora 13.00 - 24 iulie ora 13.00.

COD PORTOCALIU de inundaţii. COD PORTOCALIU de inundaţii. Astfel, potrivit avertizării INHGA, vor fi sub COD PORTOCALIU de inundaţii râurile din bazinele hidrografice Jijia (județele Botoșani și Iași), Trotuș (județele Harghita și Bacău), Râul Negru (județul Covasna).

COD PORTOCALIU de inundaţii. COD PORTOCALIU de inundaţii. Râurile afectate sunt: Vișeu, Iza, Tur, Lăpuș, Someșul Mare, Crasna, Crișul Alb, Crișul Negru, Bega, Timiș, Bârzava, Moravița, Caraș, Nera, Cerna, Olt, Vedea, Argeș, Ialomița, Buzău, Rm. Sărat, Putna, Bârlad, Trotuș, Bistrița și Jijia:

COD PORTOCALIU de inundaţii. COD PORTOCALIU de inundaţii. INHGA a avertizat că, zonele sunt vizate de fenomene, precum: scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menționate, cu depășiri ale Cotelor de atenție.

COD PORTOCALIU de inundaţii. COD PORTOCALIU de inundaţii. INHGA a actualizat, de asemenea, atenționarea hidrologică de COD GALBEN de inundaţii din 22 iulie, ora 13.30, pe râurile din bazinele hidrografice Vișeu, Iza, Tur superior, Lăpuș (județele Maramureș și Satu Mare), Someșul Mare (județul Bistrița Năsăud), Crasna superioară și mijlocie (județele Sălaj și Satu Mare), Crișul Negru (județul Bihor), Crișul Alb superior (județele Hunedoara și Arad), Bega, Timiș superior, Bârzava, Moravița, Caraș, Nera, Cerna (județele Timiș și Caraș-Severin), Mureș superior (județul Harghita) și unii afluenți ai săi din județul Hunedoara, Olt superior și afluenții săi din județele Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu și Vâlcea, Vedea-bazin superior amonte s.h. Văleni și afluenții săi (județele Argeș, Olt și Teleorman), Argeș superior și afluenții săi din județele Argeș și Dâmbovița, Ialomița superioară (județul Dâmbovița), Prahova și afluenții săi (județul Prahova), Buzău și afluenții săi din județele Covasna și Buzău, Rm.Sărat, Putna (județul Vrancea și Buzău), Bârlad (județele Iași și Vaslui), Bistrița superioară și afluenți (județele Suceava și Neamț).

COD PORTOCALIU de inundaţii. COD PORTOCALIU de inundaţii. Scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale se pot produce şi pe unele râuri mici din alte bazine hidrografice, situate în zonele de deal şi munte din judeţele Sălaj, Cluj, Arad, Alba, Mureş Suceava.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-23Parerea ta...

ACU'-I ACU!
01 Aug 2014

Toti tovarasii de la Min.Mediului care s-au succedat din '90 pana-n prezent, indifferent de nationalitate si convingeri: romani, tigani, evrei sau unguri; toti acestia, sa dea socoteala prostimii, sinistratilor si, nouta tuturor asupra a ceea ce-au facut sau n-au facut - cu mediul nostru inconjurator!
SA DEA NOTE,
01 Aug 2014

sub semnatura CINE/PE CINE a sprijinit ca sa-si bata joc de paduri, de ape, de natura...care este a noastra, a tuturor, nu a clientelor lor (autohtona sau de peste hotare)!
LA FEL SI BARONII LOCALI,
01 Aug 2014

consilieri pana la primari (fosti si/sau actuali), inclusiv deputatii tuturor judetelor in care au fost/sunt inregistrate dezastrele, la care asistam neputinciosi, golindu-se din Bugetul de Stat (adica, tot de la noi) pagubele pe care ar trebui sa le suporte boii, vacile care au condus Min.Mediului!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz