2020-08-11 17:06

INHGA: COD PORTOCALIU şi GALBEN de inundaţii, prelungit

 |  13:23
INHGA: COD PORTOCALIU şi GALBEN de inundaţii, prelungit

INHGA: COD PORTOCALIU şi GALBEN de inundaţii, prelungit. Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărie a Apelor (INHGA) a prelungit avertizarea COD PORTOCALIU de inundaţii pe râuri din județele Caraș Severin și Timiș. Astfel, atenţionarea este valabilă miercuri, în intervalul miercuri, ora 13.00 – joi, ora 16.00.

INHGA: COD PORTOCALIU şi GALBEN de inundaţii, prelungit. INHGA: COD PORTOCALIU şi GALBEN de inundaţii, prelungit. Potrivit INHGA, în intervalul miercuri, ora 13:00, și joi, ora 16:00, se vor produce scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie cu posibile efecte de inundații lolcale în bazinele Bârzava, Moravița, Caraș și bazinul superior al râului Bega.

INHGA: COD PORTOCALIU şi GALBEN de inundaţii, prelungit. INHGA: COD PORTOCALIU şi GALBEN de inundaţii, prelungit. De asemenea, hidrologii au anunţat pentru același interval și cod galben de inundații pe râurile din bazinele Bega, Timiș, Nera și Cerna în județele Caraș și Timiș, pe Drincea și Desnățui în județele Mehedinți și Dolj, pe Jiu și afluenții Jiului în Hunedoara, Gorj, Mehedinți și Olt și pe afluenții Oltului mijlociu și inferior din județele Gorj, Vâlcea, Argeș, Dolj și Olt.

INHGA: COD PORTOCALIU şi GALBEN de inundaţii, prelungit. INHGA: COD PORTOCALIU şi GALBEN de inundaţii, prelungit. Cod galben de inundații este instituit în intervalul marți, ora 15.00, miercuri, ora 6.00 și în bazinele hidrografice mici din județele Arad, bihor, Alba, Hunedoara, Sibiu, Brașov, Covasna, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Teleorman, Buzău, Vrancea și Galați.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz