2020-05-29 10:28

INML lucreză cu toate laboratoarele sale pentru ca familiile celor decedați în incendiu să își poată ridică aparținătorul

 |  13:55
INML lucreză cu toate laboratoarele sale pentru ca familiile celor decedați în incendiu să își poată ridică aparținătorul

INML a anunţat, într-un comunicat de presă, că desfășoară duminică activitate medico-legală cu toate laboratoarele sale, astfel încât familiile celor decedați în incendiul de la Colectiv să își poată ridică aparținătorul.

Sursa citată a mai precizat că, începând cu data de 31 octombrie, a suspendat taxele instituției cu privire la îmbălsămare și igienizare.

"Astfel, pentru cazurile de la Clubul Colectiv, nimeni nu are de achitat nicio taxă instituției medico-legale pentru a ridica persoana decedată. INML este o instituție medicală, publică și nu desfășoară activități funerare, nu procură obiecte funerare, sicrie sau locuri de veci. Pentru orice serviciu funerar inclusiv transportul persoanelor decedate, cu respect rugăm familiile îndoliate să nu se adreseze INML, care nu are astfel de prestații, și să aleagă pentru aceste servicii firme funerare după propriile lor opțiuni astfel încât atunci când se prezintă la INML pentru a ridica persoana decedată aceste firme să fie la rândul lor prezente", se arată în comunicatul citat.

Până duminică au fost autopsiate la INML un număr de 44 de persoane decedate în tragedia de la clubul Colectiv. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine