2019-12-05 17:23

Înregistrarea apelului la 112 din seara incendiului de la Colectiv. Ce spune Raed Arafat

 |  14:06
Înregistrarea apelului la 112 din seara incendiului de la Colectiv. Ce spune Raed Arafat

Raed Arafat a precizat, sâmbătă, referitor la apariția înregistrării apelului la 112 din seara incendiului din clubul Colectiv, că această descoperire a fost pentru el şi colegii săi „una interesantă”, în condiţiile în care Departamentul pentru Situațiile de Urgență nu a avut acces la înregsitrarile respective deoarece tragedia era sub ancheta Parchetului General.

"Apariția înregistrării apelului la 112 pentru intervenția la Colectiv, paralel cu susținerea bilanțului Departamentului pentru Situații de Urgență, a fost pentru mine și pentru colegii mei una interesantă mai ales că noi, ca Departament pentru Situațiile de Urgență, nu am avut acces la înregsitrarile respective și nici la stengoramele discuțiilor chiar dacă le-am solicitat oficial de la STS, în ideea că tragedia este sub ancheta Parchetului General și că nu avem acces la înregistrări decât dacă aprobă procurorul. Ne-am adresat și la procuratură să obținem acordul însă nu am primit răspuns în acest sens și am rămas să așteptăm finalizarea anchetei ca să avem acces la un segement care ne interesa mult pentru finalizarea analizei și a lecțiilor învățate. Acum, înregistrarea este pe internet și la televiziuni și începe din nou atacul că noi am ascuns faptul că un pompier știa unde este Colectiv din ce reiese din înregistrare”, a precizat Raed Arafat, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta a subliniat faptul că nu a avut niciodată acces la înregistrări, lucru ce poate fi probat prin documentele de corespondență pe care le deține la DSU.

„Pe scurt, faptul că un pompier, care lucrează la dispecerat, știe unde este Colectiv nu spune nimic din punct de vedere instituțional. Iar acuzațiile care au început să apăra că noi, sau eu, am mințit iar ascunzând aceste informații sunt nefondate având în vedere că nu am avut acces la înregistrări la nici un moment până când au apărut ele în spațiul virtual și în presă acum 2 zile. Acest lucru poate fi și probat prin documentele de corespondență pe care le deținem la DSU! Am dorit să clarific acest aspect acum înainte să fie dezlănțuite atacurile care au început azi dimineață deja, astfel încât să fie informați corect cei intersați!”, a afirmat Raed Arafat. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-20Parerea ta...

TOR
20 Feb 2016

Oricum,orice ar fi tu nu ai nici o vină,nu-i asa? Problema ta este de ce stie lumea de această înregistrare în loc sa ne spui ce măsuri ai luat pt remedierea deficienţelor si înlăturarea celor vinovaţi,chiar daca acum ai aflat.Eşti un parvenit tupeist care nu isi face datoria.
GOGUTA
20 Feb 2016

Akhbar mos Arafat! inregistrare haram! procurori halal! Secretar de stat mancat mult K K T! Bulau haram, nu?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray