2020-07-07 12:48

Inspectoratul Şcolar Bucureşti, acuzat de fals în acte. VEZI DOCUMENT

 |  17:56
Inspectoratul Şcolar Bucureşti, acuzat de fals în acte. VEZI DOCUMENT

O profesoară inginer, din Capitală,acuză Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) că a semnatContractul individual de muncă în numele ei. Cadrul didactic a acţionat ISMB îninstanţă pentru a redobândi postul de profesor titular al unui colegiubucureştean, după ce funcţia i-a fost luată, în urma unor rectificări aleInspectoratului. Tribunalul Bucureşti a dat câştig de cauză Inspectoratului pentrucă acesta a prezentat Contractul individual de muncă, care nu era însă semnatde cadrul didactic.

Camelia Luiza Miron, o profesoară inginer din Capitalăsusţine că, în urma examenului susţinut la data de 15.07.2009, a opţinut unpost de profesor inginer în cadrul Colegiului Tehnic de Arhitectură şi LucrăriPublice I.N. Socolescu. Postul obţinut de Luiza Miron era compus din 7 ore deconstrucţii şi lucrări publice şi 11 ore despre care profesoara ştia că sunt deinstruire practică. Cadrul didactic a aflat ulterior de la ISMB căîncepând cu anul şcolar 2009 – 2010, pentru clasa a IX-a, cele 11 ore suntretribuite diferit şi că nu are catedră completă. Luiza Miron susţine că asolicitat ca situaţia să fie remediată, dar Inspectoratul Şcolar i-a acordatdoar jumătate de normă de inginer şi jumătate de normă de maistru. Astfel,profesoara risca să-şi piardă postul de titular. În aceste condiţii, cadruldidactic a acţionat ISMB în instanţă, solicitând plata restanţelor salarialepentru orele predate, asigurarea continuităţii postului deprofesor şi modificarea prevederilor Contractului individual de muncă.Tribunalul Bucureşti a obligat ISMB la plata salariilor restante faţă de cadruldidactic, dar a respins celelalte solicitări ale profesoarei. Luiza Miron ne-apus la dispoziţie Contractul individual de muncă folosit de ISMB pentru ademonstra că reclamanta nu trebuia săaibă catedră întreagă de profesor inginer. Profesoara ne-a explicat că instanţaa înţeles că nu s-a împotrivit Contractului de muncă, semnându-l. În realitate,în locul rezervat semnăturii angajatului (profesoara Luiza Miron) apareştampila şi semnătura ISMB. De asemenea, în locul angajatorului apare ştampilaşi semnătura conducerii Colegiului Tehnic de Arhitectură şi Lucrări PubliceI.N. Socolescu, parafă ce ulterior a fost “tăiată” cu o linie, în diagonală.

Profesoara a făcut recurs la hotărârea TribunaluluiBucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-11-20

Mai multe imagini:
Inspectoratul Şcolar Bucureşti, acuzat de fals în acte. VEZI DOCUMENT
zoom
Inspectoratul Şcolar Bucureşti, acuzat de fals în acte. VEZI DOCUMENT
zoom
Parerea ta...

VITO
08 Ian 2015

atentie....domnisoara in cauza publica de vreo 7 ani anunturi matrimoniale in care se prezinta ca avand 40 de ani, cand in realitate cel putin daca va uitati cu atentie in documentul (contract individual de munca) atasat la articolul de mai sus ea va implini "doar" 48 (nascuta pe 31.10.1967 - vezi cnp-ul din contract...). Partea cea mai proasta e ca nici macar nu cauta ceea ce sustine in anunt, ci presteaza servicii intime pentru sume e drept modeste...fata de alte colege de breasla...si nici nu are 58 kg...as zice maximum 50...
DAN TODOSE
28 Iun 2018

Vito unde o gasesc pe fetitza asta?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz