2020-07-02 11:57

Instalaţiile de transport pe cablu din Sinaia, oprite din cauza vântului. Drumul spre Cota 1400 a fost ÎNCHIS

 |  14:02
Instalaţiile de transport pe cablu din Sinaia, oprite din cauza vântului. Drumul spre Cota 1400 a fost ÎNCHIS

Instalaţiile de transport pe cablu din zona staţiunii Sinaia au fost oprite din cauza vântului foarte puternic de 170 de kilometri pe oră la altitudini mari. Totodată, și drumul spre Cota 1400 din Masivul Bucegi a fost închis, după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi pe carosabil.

Drumul spre Cota 1400 va rămâne închis circulație rutiere până la îmbunătăţirea condiţiilor meteo, anunţă Primăria Sinaia.

Potrivit sursei citate, nici o instalaţie de transport pe cablu nu funcţionează, viscolul producând avarii la telegondola administrată de primărie. 

"Cea mai gravă situaţie s-a înregistrat la Gondola Carp – cota 2000, unde rafalele de vânt de peste 200 km/h au smuls unul dintre pereţii garajului şi mai multe panouri ale staţiei de antrenare. Pe linia Gondolei Sinaia (Cota 1000 – Cota 1400) între pilonii 4 şi 5, 3 arbori de mari dimensiuni au căzut peste cabluri. În zona staţiei inferioare – Cota 1000, aproximativ 15 arbori au fost doborâţi de vânt, afectând zona de birouri, peronul de îmbarcare, parcarea. Se intervine pentru remedierea situaţiei”, anunţă autprotăţile locale într-un comunicat dat publicităţii joi după amiază.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06

In legatura cu acest articol...

VISCOL. Cursuri suspendate integral în șase judeţele şi parţial în alte 12 judeţe

INFOTRAFIC: date despre situația circulației rutiere, feroviare, aeriene, fluviale și maritime

PROGNOZA METEO ANM: Cum va fi vremea în următoarele zile
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz