2020-01-28 15:50

Instituţiile sociale au agent termic. Gabriela Firea acuză legislaţia pentru lipsa apei calde

 |  17:53
Instituţiile sociale au agent termic. Gabriela Firea acuză legislaţia pentru lipsa apei calde

Primarul general al Capitalei cere modificarea legislaţiei care prevede începerea furnizării agentului termic după trei nopţi consecutive cu temperaturi medii de cel mult zece grade Celsius.

"Să nu credeți că sunt ruptă de realitate, că trăiesc într-un univers paralel. Cunosc exact situația care se manifestă în fiecare an atunci când vine toamna și temperaturile scad brusc. Tocmai de aceea, pentru că legea spune clar acum că începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban are loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18,00 — 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, fac un apel pentru modificarea legislației, pentru ca oamenii să nu mai aștepte această perioadă în frig", a transmis Gabriela Firea într-un comunicat. În următoarea perioadă vor începe probele la cald necesare furnizării agentului termic pentru noul sezon de încălzire, a informat PMB. "La cererea expresă a instituțiilor cu caracter social și educativ, respectiv spitale, școli, grădinițe, creșe, cămine de bătrâni, (consumatori ai RADET), dotate cu puncte termice proprii a început furnizarea agentului termic pentru încălzire. Pe măsură ce temperaturile exterioare vor continua să scadă și se vor întruni condițiile prevăzute de articolul 117 din HG 425/ 1994, se va începe furnizarea agentului termic pentru încălzire și către consumatorii casnici", a precizat aceeași sursă. Ea menționează că datele de începere a furnizării căldurii în Capitală în ultimii cinci ani au fost: 6 octombrie 2010, 12 octombrie 2011, 24 octombrie 2012, 3 octombrie 2013, 26 octombrie 2014 și 13 octombrie 2015.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-06Parerea ta...

AVRAM IANCU
06 Oct 2016

Nu, nu înțelegi. Pentru ca ești o nulitate absoluta. Si o tata. Si o țoapă. Cu doctorat. Când il publici?
RAUT TEODOR
23 Oct 2016

PNL ISTI CRIMINALI Nu va dezminteti apucaturile criminale persista iata si dupa 99 de ani de la crimele impotriva taranilor rasculati SCOATETI TUNURILE SI TRAGETI IN CEI CARE VOR UNIREA OMORATII CUM ATI MAI OMORAT DE TREI ORI IN 40 DE ANI Urati taranii urati minerii urati muncitorii iar acum urati si moldovenii secaturi nebune Va vine randul la dat socoteala criminalilor V ati ales ca pleava de grau toti nemernicii sunteti liberali
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine