2020-02-22 13:34

Intervenţie SRI. Un obiect suspect, în apropierea unei biserici din Drobeta Turnu Severin

 |  07:16
Intervenţie SRI. Un obiect suspect, în apropierea unei biserici din Drobeta Turnu Severin

Specialiştii Serviciului Român de Informaţii (SRI) au intervenit, luni seară, pentru ridicarea unui obiect suspect, care era căzut în apropierea unei biserici din Drobeta Turnu Severin. Întreaga zonă a fost securizată pe parcursul operaţiunii.

Oamenii legii au fost sesizaţi că în faţa bisericii din cartierul Kiseleff din Drobeta Turnu Severin a căzut un obiect suspect, care seamăna cu o paraşută. Mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi ai ajuns de urgenţă la faţa locului şi au închis circulaţia pe strada din faţa bisericii.

”S-a auzit puternic. A ieşit lumea afară, pe stradă, pentru că s-a speriat. A fost un zgomot ca şi când a căzut un acoperiş mare din tablă. Nu ştiu ce o fi! Ce se vede acolo, o paraşută”, a afirmat un locatar al unui bloc din zonă, potrivit Mediafax.

Specialiştii SRI care au ajuns de urgenţă la faţa locului au verificat obiectul respectiv cu un detector.

”Apelul s-a primit în dispeceratul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, la orele 18.30. Am fost sesizaţi despre obiectul respectiv că a aterizat în apropierea lăcaşului de cult. La faţa locului a ajuns patrula mixtă formată din poliţişti şi jandarmi care a procedat la securizarea zonei. Am sesizat Serviciul Român de Informaţii. În urma investigaţiilor făcute de către echipa pirotehnică s-a stabilit că nu prezintă pericol pentru populaţie”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, Nicolae Lohon.

Specialiştii SRI au ridicat obiectul suspect în siguranţă şi l-au predat Serviciului de arme, explozivi şi substanţe periculoase al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, pentru a stabili cu exactitate natura acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-25Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
25 Aug 2015

IN PARLAMENT E PLIN DE OBIECTE SUSPECTE...PARASUTE IN TOATA REGULA...SI BLONDE SI BRUNETE..CARA GENTILE DE SPAGA PENTRU DIVERSI GENERALI...PE ALEA CINE LE MAI ARESTEAZA???EVENTUAL SA VORBIM CU MAN IN BLACK....SAU CU PREDATOR...CA DE 25DE ANI NU MAI SCAPAM DE PARASUTE CU GENTI DE SPAGA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine