2020-04-03 06:18

Iohannis, critici la adresa sistemului de sănătate

 |  20:22
Iohannis, critici la adresa sistemului de sănătate

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat o serie de critici la adresa ministerului Sănătăţii şi i-a transmis tehnocratului Vlad Voiculescu ce trebuie să se întâmple pentru ca domeniul să se reformeze.

"Sistemul sanitar are foarte mari probleme. E nevoie aici ca şi în educaţie sau administraţie de o reconstrucţie bine gândită şi bine pusă în practică. CSAT a decis să se facă câţiva paşi în biocide.", a spus Iohannis.

Şeful statului e convins că aceste reforme nu pot fi făcute de orice fel de guvern şi anunţă cine poate ajunge la Palatul Victoria după alegerile din decembrie. "Această corelare trebuie făcută de un guvern smart în care să înţeleagă că ţara nu e pe bucăţi. Sunt probleme birocratice care trebuie eliminate. Despre asta vorbim când vrem să simplificăm proceduri. În esenţă e nevoie de un guvern politic. Cel de tehnocraţi e bun doar pe o perioadă scurtă de timp. 2016-2020 e nevoie de un guvern politic", a mai spus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-03



Parerea ta...

DUMNEZEU(L MAMII VOASTRE)
04 Oct 2016

ARE PERFECTĂ DREPTATE ”HERR” CA SĂ CRITICE ”SISTEMUL”; SE MIERLEȘTE MULT PREA PUȚIN! (NU MAI ZBIERAȚI: ”JOS COMUNISMUL!” ?, BĂI, CÎKAȚI CU ”BOLENTINE”.
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE






PUBLICITATE


Conferinta-Business



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine