2020-07-02 13:45

Ion Țiriac a donat 100.000 de dolari australieni pentru victimele incendiilor din Australia și a provocat-o pe Simona Halep să se alăture cauzei

 |  10:00
Ion Țiriac a donat 100.000 de dolari australieni pentru victimele incendiilor din Australia și a provocat-o pe Simona Halep să se alăture cauzei

Ion Țiriac anunță, printr-un mesaj video, că fundația sa a donat 100.000 de dolari australieni pentru victimele incendiilor din Australia, provocând-o pe Simona Halep să se alăture cauzei.

„Australia trece prin cea mai mare catastrofă naturală a ultimilor zeci de ani. Iar noi, cei care am fost acolo, am jucat acolo, dar şi cei care auzim de ce se întâmplă acolo suntem alături de ei. Focul continuă, Australia are nevoie de ajutor. Fundaţia Ţiriac a donat astăzi încă 100 000 de dolari tenisului australian, care o să folosească aceşti bani pentru ajutorarea victimelor. Eu servesc această minge astăzi şi îi servesc direct Simonei la Melbourne, care, dacă doreşte să doneze, se alătură Fundaţiei Ţiriac. Australia are nevoie de ajutor, hai să fim o inimă cu ei”, a spus Ion Ţiriac în mesajul de lansare a campaniei.

Potrivit unui comunicat remis News.ro, preşedintele Federaţiei Române de Tenis va distribui 30 de mingi de tenis cu autograf, care vor ajunge la diverse personalităţi din lumea sportului şi nu numai. Acestea, la rândul lor, vor semna mingea şi vor face o donaţie în spirjinul celor afectaţi de incendiu.

Provocarea începe cu cei mai valoroşi jucători români de tenis ai momentului, Simona Halep şi Horia Tecău, urmând ca toţi cei care vor să se alăture campaniei de solidaritate să doneze şi să posteze un mesaj folosind hashtag-ul #AustralianOpenHeart.

Australia se confruntă de trei luni cu puternice incendii de vegetaţie, care au provocat atât pierderi de vieţi omeneşti, cât şi pagube materiale, fiind distruse numeroase locuinţe şi zeci de mii de hectare de teren.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-24Parerea ta...

FăRă RUșINE
24 Ian 2020

Pentru spitale tov. Ion Țiriac cat a donat ? Dar pentru școlile profesionale sau clasele I- IV cat a fost donația din vânat ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz