2020-08-07 22:15

ISC: Consiliul General a aprobat un PUZ illegal. VEZI DOCUMENT!

 |  21:00
ISC: Consiliul General a aprobat un PUZ illegal. VEZI DOCUMENT!

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a încălcat legea, aprobând un Plan Urbanistic Zonal, se arată într-o adresă a Prefecturii, adresată Primăriei Capitalei. Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti cere anularea Hotărârii CGMB prin care a fost aprobat respectivul PUZ. Printre neregulile depistate de Institutul de Stat în Construcţii se numără nerespectarea regimului de înălţime şi a specificului terenului.

Prefectura Capitalei a informat Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), printr-o adresă, că Institutul de Stat în Construcţii a considerat ilegal Planul Urbanistic Zonal (PUZ) 18/27.01.2011, aprobat de Consiliul General. În aceste condiţii, Prefectura Capitalei cere abrogarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti (HCGMB) prin care a fost aprobat PUZ str. Mr. Gheorghe Şonţu nr. 13A, sector 1.

În zonă erau aprobate, potrivit PUZ, clădiri de locuinţe. Pentru toate clădirile s-a aprobat un regim de înălţime de maximum două niveluri, cu execepţia unui ansamblu cu 3S+P+6E.

Institutul de Stat în Construcţii consideră că PUZ 18/2011 încalcă legislaţia în vigoare. Printre nereguli PUZ se numără şi nerespectarea regimului de înălţime şi a caracteristicilor terenului.

Adresa a fost înregistrată la Direcţia de Asistenţă Tehnică şi Juridică a PMB. Până în prezent, Consiliul General al Municipiului Bucureşti nu a avut pe ordinea de zi un proiect pentru abrogarea hotărârii mai sus menţionate.

La data aprobării respectivului PUZ, majoritatea din CGMB era deţinută de PDL, iar şedinţa de la acea dată a fost prezidată de Călin Murg. PUZ respectiv a fost adoptat cu majoritate de voturi pentru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-11-12Parerea ta...

LACHE
14 Dec 2012

ASTA NU-I NIMIC PE LANGA CE FACE FLORIN PANDELE (A LU' FIREA, PROASPATA PARLAMENTARA) SI UN GRUP TARE INTERESANT (A LA TUTTI MAFIA). DNA, NU INDRAZNESTI SAU ITI E FRICA DE VIITOAREA PUTERE?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz