2020-08-05 14:38

IŞMB: Reînscrierea copiilor la grădinițe, până pe 17 aprilie

 |  13:42
IŞMB: Reînscrierea copiilor la grădinițe, până pe 17 aprilie

Potrivit IȘMB, copiii care frecventează grădinița pot fi reînscriși de părinți pentru anul școlar următor până pe 17 aprilie. Locurile libere în urma reînscrierilor vor fi afișate pe 18 aprilie.

Înscrierea copiilor nou veniți în grădinițe se va face între 23 aprilie — 30 mai (prima etapă), iar în 3 iunie vor fi afișate locurile libere, transmite Agerpres.

Etapa a II-a de înscriere în grădinițe va avea loc între 4 iunie-4 iulie, iar afișarea locurilor libere se va face în 8 iulie.

"Înscrierile la grădiniță pot continua și după 8 iulie în limita locurilor rămase libere. IȘMB va asigura monitorizarea activităților de înscriere și reînscriere", a declarat joi purtătorul de cuvânt al IȘMB Marian Banu.

Pentru asigurarea transparenței procesului de reînscriere/înscriere conducerile unităților de învățământ preșcolar vor afișa la vedere capacitatea instituției, numărul de copii aprobat în planul de școlarizare pentru anul viitor, dar și criteriile generale stabilite de Consiliul de Administrație pentru înscrierea copiilor.

De asemenea, vor fi afișate la vedere numărul de copii reînscriși sau înscriși zilnic din totalul disponibil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz