2019-10-17 14:03

ISU Bucureşti – Ilfov: avertizare de ger în Capitală

 |  12:26
ISU Bucureşti – Ilfov: avertizare de ger în Capitală

Pe cele 40 de panouri electronice instalate în Capitală, ISU Bucureşti-Ilfov a lansat un mesaj de avertizare a populaţiei cu privire la vremea geroasă. Sunt afişate şi recomandările.

Mesajele de avertizare vor fi reluate pe panourile amplasate în rondul de la Piaţa Unirii, în Piata Universităţii, în rondul de la Obor, pe Splaiul Independenţei (pod Izvor), pe Şoseaua Giurgiului, în Piaţa Domenii, pe Bulevardul Obregia, la intersecţia cu Strada Niţu Vasile şi în Piaţa 1 Mai atât timp cât se menţine valabilitatea atenţionării meteo, transmit reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Recomandările afişate pe cele 40 de panouri sunt următoarele:

- evitaţi deplasările pe distanţe lungi; - evitaţi expunerea la frig; - consumaţi ceaiuri calde; - folosiţi îmbrăcăminte adecvată, evitând însă supraîncălzirea organismului; - protejaţi-vă extremităţile prin purtarea de mănuşi, căciuli; - evitaţi trecerea în mod brusc din încăperile încălzite la temperaturile foarte scăzute din mediu; - purtaţi încălţăminte cu tălpi groase, antiderapante, pentru a evita căderile. - orice situaţie de urgenţă trebuie să fie anunţată la 112.

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, un cod galben de vreme geroasă în toată ţara până pe 9 ianuarie inclusiv, temperaturile urmând să coboare frecvent la -25 de grade.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray