2020-04-05 23:52

ISU Ialomița. Mai multe persoane au fost evacuate din două imobile, după ce o șoferiță a spart o țeavă de gaze

 |  11:12
ISU Ialomița. Mai multe persoane au fost evacuate din două imobile, după ce o șoferiță a spart o țeavă de gaze

Câteva persoane au fost evacuate din imobilele aflate în apropierea unei țevi de gaze sparte de o șoferiță. Au fost întrerupte traficul și curentul electric

”Am fost solicitaţi să intervenim la un accident produs în municipiul Slobozia, cu implicarea unui autoturism care a intrat  într-o ţeavă de gaz pe care a spart-o. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autosanitară SMURD, încadrate cu 17 pompieri, un echipaj SAJ Ialomiţa şi un echipaj al firmei de distribuţie a gazelor natural”, a transmis, joi, ISU Ialomiţa.

Sursa citată a precizat că s-au luat măsuri preventive de evacuare a persoanelor din imobilele apropiate, iar curentul electric şi traficul în zona afectată au fost întrerupte.

Pompierii au evacuat patru adulţi şi patru copii dintr-o grăniţiţă privată, dar şi doi adulţi dintr-un imobil învecinat. 

În autoturism se aflau trei persoane, doi minori  - de 2 şi 16 ani - şi o femeie de 26 de ani, care au fost evaluate de paramedici şi cadrele medicale de la faţa locului, refuzând transportul la spital.

”Militarii asigură măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului până la sistarea totală a scurgerilor de gaze”, a mai transmis ISU Ialomiţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine