2019-11-14 16:58

Jandarmeria dă ÎNAPOI: ”Aceste imagini nu ne fac CINSTE”

 |  21:19
Jandarmeria dă ÎNAPOI: ”Aceste imagini nu ne fac CINSTE”

Jandarmeria face un pas înapoi după violențele fără precedent de vineri. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a vorbit, la Digi24, despre violențele de la mitingul diasporei.

Adriana Nedelea, jurnalist Digi 24: Prezentam imagini cu oameni nevinovați care țin mâinile ridicate și pe care jandarmii îi lovesc cu bestialitate, nu oricum.

Georgian Enache: Sunt imagini care nu ne fac cinste.

Adriana Nedelea: Și îmi spuneați că nu e nicio anchetă internă.

Georgian Enache: Nu se pot desfășura, în paralel, mai multe anchete. Există o anchetă pe care o fac procurorii militari în acest moment și care suspendă orice altă anchetă. Nu se pot face două anchete în același timp. Și cred eu că așa este bine, ca un organ imparțial să facă aceste anchete, nu Jandarmeria, care ar putea fi acuzată de subiectivism.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-13Parerea ta...

NEGRO
13 Aug 2018

Jandarmeria sa faca curatenie in propria ograda. Sa-i defere justitiei pe numitul Catalin Razvan Paraschiv fost degustator de tuica si orchestratorul hartuielilor dintre provocatori si jandarmi pentru a declansa razbunarea pe manifestantii pasnici cu grenade cu substante interzise si cu tunurile de apa cerute insistent cu zile inainte de Lia Olguta Vasilescu si pe Sebastian Cucos celalalt protapit i n fruntea Jandarmilor. Sa-i dea pe mana justitiei si pe subordonatii lor acefali ce si-au depasit in slugarnicie fata de comanda de partid conducatorii. Jandarmeria ca sa se reabiliteze fata de cei care i-au platit pentru a-i apara nu pentru a-i umili si rani sau chiar a-i ucide (numai un noroc chior n-a facut sa fie valuri de victime in nebunia bahica a lui Paraschiv). Va trebui mult timp ca aceasta institutie de forta trecuta cu arme si bagaje in slujba cleptocratilor PSD sa redevina ceea ce ar trebui sa fie! Vrem aspre pedepse comandantilor convertiti atat de rusinos in slugi politice PSD precum si gealatilor sadici care s-au intrecut in maltratarea dementa a demonstrantilor pasnici. Iar pupezele de la pupitrul de comanda, Carmen Dan si prefecta interimara a Capitalei sa-si dea demisiile de dezonoare.
TRADATORI DE TARA
14 Aug 2018

SA VEDEM PE CINE APARA DUPA CONDAMNAREA LUI MUSOLINI DRAGNEA DE TELEORMAN
ANONIM
14 Aug 2018

Nu stiu ce are dragnea asta in inima, dar manifesta ura fata de poporul roman atat de mare incat se mira proprii lui colgegi de partid si o spun chiar ei socati ca rabufneste de ura dementa, asa am aflat si noi. Nu e normal sa joci atat de urat, te prefaci ca le vrei binele sa iesi in alegeri dp ce ani in sir fura oamenii tinuti artificial sarmanii Europei, le dai mici reparatii, vin ailalti sa te contracareze ca sa nu faci cum ai promis lor, dar uite ca nu ai pe cine pune onest si fara apartenenta la vechile structuri pcr si secu in locul canaliilor astora. Ca am vrea sa ii dam jos, dar nu putem pt ca e creata mizeria capusa pe noi si nu stim cine ar fi CUM TREBUIE, tot ei ne ofera pruncii lor ca sa poata pastra averau furata noua vreme de... minim 29 de ani. Cand vad cum ies toti politicii ce facura numai jaf si pradaciuni, ca uite Ponta dadu ungurilor ce fu despagubit de noi prin legile reparatiei abuzurilor asupra proprietatilor confiscate romanilor, deci au marit abuzul defapt. Pe cine sa alegi? Pe cei pusi tot de cei din culisele sistemului mafiot? Poporul nu are niciun instrument de decizie propriu, nici referendumul nu e decat ... consultativ. Deci poporul are mainile legate ca intainte de `89. Dar nu vede deloc. Si apoi pe fondul saturarii de hotie vin tot ei ai lor sa se instaleze pt a-si pastra averile imense. Nici nu stie ast popor cat a fost furat. Si nici de cine. Atunci, CUM sa faca ceva bun cu adevarat pt el? Nu are nici instrumente si nici cunoasterea adecvata, deci, cu regret vor ramane tot ei ai lor.
ANONIM
14 Aug 2018

DE CE NU AU NUMERE MATRICOLE POLITISTI ? NU LE FACE NIMIC ERAU OLTENI DE A LUI MAFIOTUL PUSCARIAS DE TELEORMAN SI GASCA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray