2019-10-14 06:50

JANDARMERIA: Fetiţa colegului nostru mort în accidentul din Braşov ARE NEVOIE DE SÂNGE!

 |  12:43
JANDARMERIA: Fetiţa colegului nostru mort în accidentul din Braşov ARE NEVOIE DE SÂNGE!

Jandarmeria Română face apel la oameni să doneze sânge pentru fetiţa unui jandarm mort în accidentul produs sâmbătă în localitatea Hărman, judeţul Braşov. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul a trei adulţi şi a unui copil.

„Fetiţa colegului nostru, sublocotenent Cioancă Florin, decedat ieri (sâmbătă - n.r) într-un grav accident rutier produs în localitatea Harman, are nevoie urgentă de noi! Cei care doresc să ajute, se pot prezenta oriunde în ţară, la centrele locale de transfuzii şi să doneze pentru Cioancă Miroslava, internată la Spitalul de Pediatrie Braşov. Fetiţa are nevoie de sânge grupa B III RH Negativ. Indiferent de grupa de sânge pe care o aveţi, donarea ajută la salvarea vieţii acestui copil”, transmite Jandarmeria pe pagina sa de Facebook, citeaza News.ro.

Trei adulţi şi un copil au murit, iar alte două persoane au fost rănite, în urma unui accident pe DN 11, la intrarea în localitatea Hărman, judeţul Braşov, în care au fost implicate patru autoturisme.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost provocat de o şoferiţă din Covasna care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray