2020-08-14 16:59

Lansare de carte în sectorul 2: „Necuvântătoarele” - povestiri pentru copii

 |  18:21
Lansare de carte în sectorul 2: „Necuvântătoarele” - povestiri pentru copii

Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon” al Primăriei Sectorului 2 a găzduit lansarea de carte „Necuvântătoarele” - povestiri pentru copii, autor Elena Lupşan. Absolventă a Liceului Pedagogic din Constanţa, Elena este o educatoare cu foarte multă experienţă, dar şi autoare a numeroase cărţi.

Este un membru foarte activ în comunitatea online a cadrelor didactice - didactic.ro, unde a publicat 62 de lucrări, primind numeroase diplome pentru această activitate. Cărţile  publicate până acum sunt  „Un tăciune şi-un cărbune“, „Astmul bronşic nu este o ruşine!“, „Portul popular“, „Învaţă cu tangram“, „Creaţia lumii în povestiri biblice şi legende“, „Horoscopul, calea, Apocalipsa/teorii. Supoziţii. Preziceri. Profeţii“ – carte electronică  - Apocalipsa cuantică. Universul, Lumea  ta  (carte de poezii si de colorat pentru copii), Povestea anotimpurilor/povestirile lunilor anului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-19Parerea ta...

ZDREANTA
19 Noi 2014

Veste buna pentru ONG-urile de profil si iubitorii de animale : municipiul Oltenita (judetul Calarasi) este plin ochi de caini fara stapan care asteapta sa fie adoptati !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz