2020-08-12 02:10

Legea salarizării: Sindicatele amenință cu boicotarea examenelor naționale

 |  18:53
Legea salarizării: Sindicatele amenință cu boicotarea examenelor naționale

Discuțiile pe marginea legii salarizării de la Ministerul Muncii i-au nemulțumit pe reprezentanții sindicatelor din învățământ. Varianta propusă de Guvern aduce zero plus salariilor din educație, susțin aceștia. Ba mai mult, liderii de sindicat amenință cu proteste.

"Avem de-a face cu cârpeli în sistemul educațional, când nu ai bani, nu-ți iei o haină nouă, o cârpești pe aia veche. Educația primește zero, zero barat, să vedem cine se mai angajează pe 1700 de lei impozabili în sistem, sunt dezamăgit de importanța pe care o acordă Guvernul sistemului educațional. Nu mai putem discuta cu Ministrul Muncii, ne-a spus că e rândul sănătății, pentru noi e zero. Legea e același lucru ca până acum, nu e nicio îmbunătățire", a declarat Anton Hadăr, președinte Alma Mater la ieșirea de la negocierile din Ministerul Muncii.

Mult mai revoltat, Marius Nistor, presedintele Federatiei Spiru Haret, a amenințat cu proteste în perioada următoare, cu boicotarea examenelor naționale dacă guvernanții nu se vor apleca și asupra măririi salariilor din educație.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-17Parerea ta...

CRISTINA
17 Mai 2016

Pt.80 de ore pe luna,aproape 5 luni de vacanță,e mult si 1700.Sincer alții o duc mult mai greu.
GHIOZDAN
18 Mai 2016

Specificul unei profesii nu poate fi cunoscut decat din interior ! Respect fata de toti profesorii mei ! Ei m-au invatat multe din lucrurile pe care le stiu azi !
DUMNEZEU(L VOSTRU)
18 Mai 2016

VĂ MERITAȚI SOARTA, SECĂTURILOR, PT. CĂ VĂ MERITAȚI UNII ”PĂ” ALȚII, SCURSURILOR! AȚI AVUT O ȚARĂ CA O FLOARE, NEMUNCITĂ ”DĂ” VOI, CE-I DREPT, LEPRELOR, ȘI V-AȚI CĂKAT ”PĂ” EA, LEPĂDĂTURILOR! NU MAI ZBIERAȚI ”JOS COMUNISMU!”, ADUNĂTURĂ ”DĂ” CĂKAȚI CU ”BOLENTINE”. PRAFUL SE VA ALEGE ”DĂ” VOI ȘI ”DĂ” SĂMÎNȚA VOASTRĂ, GUNOAIE GENETICE! AMIN!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz