2020-07-11 02:04

LEGEA UBER intră în vigoare. Care sunt noile REGULI pentru șoferii de la Uber, Yango, Clever și Bolt, de la 1 februarie

 |  17:30
LEGEA UBER intră în vigoare. Care sunt noile REGULI pentru șoferii de la Uber, Yango, Clever și Bolt, de la 1 februarie

Legea Uber intra in vigoare de la 1 februarie. Astfel, șoferii de la Uber, Yango, Clever și Bolt trebuie sa respecte anumite reguli daca vor sa-si desfasoare in continuare activitatea in transportul de persoane, in deplina legalitate.

Legea privind transportul alternativ a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis în noiembrie 2019, la o săptămână după ce ordonanța 49 care reglementează acest serviciu fusese adoptată de Camera Deputaților. O reglementare introdusă de parlamentari amâna intrarea în vigoare a acestor prevederi până la 1 februarie 2020, pentru a permite companiilor de transport alternativ să obțină documentele și avizele necesare pentru a funcționa legal.

Cei care vor să transporte pasageri trebuie să obțină un atestat special și trebuie să aibă carnet de cel puțin doi ani. Legea prevede că cei care dețin platforme de transport alternativ și șoferii care prestează astfel de servicii să aibă mai multe documente și avize pentru a putea funcționa legal de la 1 februarie, potrivit Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz