2019-08-18 07:52

Lilieci în sala de examen

 |  13:33
Lilieci în sala de examen

Mai mulţi candidaţi care au participat la proba de astăzi a bacalaureatului, la o şcoală din municipiul Arad, au fost mutaţi într-o altă sală pentru că cea pregătită iniţial pentru examen era plină cu lilieci. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au afirmat că examenul nu a fost afectat.

Incidentul a avut loc la Grupul şcolar "Csiky Gergely" Arad, care este unul dintre cele opt centre de examinare organizate pentru sesiunea a doua a bacalaureatului.

În această dimineaţă, profesorii şcolii au verificat sălile de examen, conform procedurilor, constatând că una dintre ele nu poate fi folosită, pentru că pe tavan erau aproximativ 15 lilieci."Probabil că liliecii au intrat pe ferestrele lăsate libere în cursul nopţii. Comisia a decis că sala nu poate fi folosită, iar candidaţii au intrat într-o altă sală de examinare care era amenajată corespunzător", a declarat inspectorul şcolar general Mirela Aldescu.Aceasta a adăugat că examenul de vineri nu a fost afectat de acest incident.Personalul didactic din şcoală nu a reuşit să scoată liliecii pe ferestre, sălile imobilului fiind cu tavan înalt, iar încercările vor fi reluate după încheierea examenului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639259-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray