2019-10-14 07:28

UPDATE. Linia RATB turistică a lui Firea, pericol pentru pasageri. Ce precizări face conducerea RATB

 |  11:02
UPDATE. Linia RATB turistică a lui Firea, pericol pentru pasageri. Ce precizări face conducerea RATB

La începutul lunii noiembrie, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a inaugurat, un traseu special al RATB pentru toate muzeele din Bucureşti. La nici o lună, angajații Regiei Autonome de Transport București au semnat un document numit Nemulțumire. Motivul: spun că linia 362 nu este sigură și că ei nu au unde să oprească autobuzele în siguranță.

Anunțat cu mare fast de către edilul Capitalei, costul proiectului este de 30.000 de euro pe lună, însă edilul consideră că este o sumă mică în comparaţie cu efectele pe care le va avea. Traseul cuprinde toate cele 30 de muzee din Capitală, iar costul călătoriei este de 1,30 de lei. Numai că, angajații Regiei spun că decizia de înființare a liniei de autobuze a fost luată în pripă, pentru că nu există la capete de linie zone special amenajate pentru pauze și nici măcar toalete, necesare șoferilor. Mai mult, șoferii spun că traseul ar fi pune în pericol siguranța călătoriilor. 

UPDATE

Conducerea RATB a transmis o serie de precizări la articolul nostru, infirmând lucrurile semnalate de Sindicatul Șoferilor din RATB. Vă prezentăm mai jos aceste precizări: 

„Cele prezentate în articol sunt informații false sau deformate care afectează imaginea RATB. Precizăm că toate stațiile de pe linia 362 sunt amplasate conform reglementărilor rutiere actuale, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București. Aceste stații nu sunt un pericol pentru călători.

Referitor la informația că nu ar fi asigurate condițiile de muncă, precizăm că pe traseul liniei 362 este amplasată o toaletă ecologică pe strada Mircea Vodă, iar RATB urmează să amplaseze încă una la Gara Băneasa (zona Fântâna Miorița). Totodată, precizăm că șoferii au timp de refacere la capăt de linie, unde, conform programului acestei linii, staționarea este de 15 minute la fiecare cursă”.

UPDATE. Linia RATB turistică a lui Firea, pericol pentru pasageri. Ce precizări face conducerea RATB
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray