2020-02-28 17:57

Linia turistică BUCHAREST CITY TOUR va circula de duminică. TRASEUL și PREȚURILE biletelor

 |  17:19
Linia turistică BUCHAREST CITY TOUR va circula de duminică. TRASEUL și PREȚURILE biletelor

Linia turistică Bucharest City Tour va începe să circule de duminică, 2 iunie. Patru autobuze double-decker vor circula zilnic, la intervale de 20-25 de minute, între Piaţa Unirii şi Piaţa Presei.

Autobuzele supraetajate au o capacitate de 77 de locuri fiecare, dintre care 50 pe platform. Ele vor fi la dispoziţia turiştilor între orele 10:00 - 21:00.

Traseul este următorul: Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piaţa Presei cu revenire prin Piaţa Presei, Arcul de Triumf, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului.

Prețuri

Cardul de călătorie poate fi procurat direct din autobuz, la preţul de 25 de lei. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7-14 ani, preţul acestuia este 10 lei (pentru cei cu vârsta de până la 7 ani, transportul este gratuit). Cardul este valabil 24 de ore de la prima validare, oferind flexibilitate în alegerea programului, pasagerii având posibilitatea să întrerupă plimbarea cu autobuzul supraetajat pentru vizitarea obiectivelor de interes întâlnite pe traseu şi să o continue, ulterior, cu altul, din oricare staţie de pe traseu.

Turiştii mai beneficiază de un ghid audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, accesibil cu ajutorul echipamentelor existente în autobuz, precum şi prin instalarea unei aplicaţii pe smartphone-ul personal în urma scanării unui cod QR afişat în autobuz.

Copiii, dar şi adulţii vor fi întâmpinaţi la urcarea în autobuz atât de mascotele MiniMax, Cuţulache şi Pisicuţa, cât şi de două dintre cele mai îndrăgite personaje de la Opera Comică pentru Copii. Astfel, MiniMax, Cuţulache, Pisicuţa, dar şi Papagheno şi Papaghena din opera Flautul Fermecat, vor oferi celor prezenţi multe momente surpriză.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine