2020-08-12 02:04

LITORAL. Jale la controlul de pe 1 august al INSPECTORILOR SANITARI

 |  11:42
LITORAL. Jale la controlul de pe 1 august al INSPECTORILOR SANITARI

Inspectorii sanitar veterinari de pe litoral au verificat, marţi, pe 1 august, 35 de unităţi de alimentaţie publică de pe litoral, amplasate în Năvodari, Mamaia, Eforie, Costineşti şi Mangalia.

La aproape o treime dintre acestea, adică 12 la număr, au fost găsite diferite nereguli, ca vânzarea produselor în spaţii neaprobate sanitar veterinar şi neîntreţinerea în condiţii de igienă a spaţiilor şi echipamentelor de lucru.

 “În urma controalelor efectuate, inspectorii au constatat neconformităţi cu privire la: comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar veterinar; neîntreţinerea în condiţii de igienă a spaţiilor şi a echipamentelor de lucru, etichetarea şi depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare”, se arată în comunicat al ANSVSA.

Pentru abaterile de la legislaţia sanitar veterinară şi pentru siguranţa alimentelor, cinci restaurante, patru unităţi tip fast-food, o braserie, un snack bar şi un magazin alimentar au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare de 26.000 de lei.

Deci, prin urmare, au fost doar amendate, nu şi închise, în continuare respectivele unităţi de alimentaţie publică punând în pericol vieţile miilor de turişti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz